Bahaya tak hidu bau clorox

Assalamualaikum iih Nak tanya bahaya tak utk sy dan baby kalau kita hidu bau clorox . Bau kuat. Mak mentua saya cuci toilet dan mop guna clorox. Tak minta pon dia buat tapi balik2 dia siap macam tu. risau juga 😢 harap ada yg tolong jawab #20weeks #firstpregnancy

1 Balas

waalaikumussalam. biasanya mak mak ni risaukan anak menantu hamil,tak boleh habuk kotor ni taknak kita sakit. clorox ni asalkan kita tak direct hidu dia. tu je. contohnya awak yg cuci toilet pakai clorox,awak direct hidu kan,tu yg bahaya. tambah tambah dalam jangka masa yg lama pulak tu. take care ye mommy