Cuci Rahim ?

Hi expert mommies. ?‍♀️ Lepas bersalin kan, biasa org minum jamu ye utk cuci rahim? ? Sbb lepas je habis pantang, saya period waktu umur baby 2 bulan, then warna darah taklah pekat sgt, 1st day je merah, 2nd sampai habis seminggu dia yellowish brown. And bau dia ? masyaAllah. Bukan bau yg biasa.. mcm bau masa labour haritu hmmm ? ada tak lagi tips macamana nak cuci rahim ni. Sbb saya takminum jamu lepas baby bf, dia ruam, kesian ? siapa2 mommies berpengalaman harap beri bantuan dan kerjasama ?

Cuci Rahim ?
29 Balas

Xperlu mkn jamu.. Kne jga pemakanan n kebersihan. Sye mse berpantang kerap bertungku.. Drah byk kluar n cpt je hbis.