2nd baby

excited betul dah masuk 6 bulan ni. rasa macam nak beli macam2 tapi kawal diri. guna yamg anak 1st dulu je. tinggal basuh air panas. topup barang2 yang perlu je macam pampers, care kit, napkin.

1 Balas

kaannn...??wlupn ank ke2,excited nya mcm ank 1st.klu xkwl diri..mmg dh beli smua baru...hihihi.

5y ago

hahahagaa dah berapa week? hmm tu la nak beli tapi yang basic2 jela dlu.. yg baju pkai anak sulung. pam susu yg lama elok lagi tgl topup botol baru je.