cepat sempuk macam x cukup nafas ketika 19week

normal ke kalau kita buat kerja sikit atau jalan sikit rasa macam x cukup nafas gitu.. kadang2 bila ngaji lama2 pon rasa mcm x cukup nafas.. pastu bila kita duk rehat kejap rasa lega je mcm biasa.. #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #1stimemom

6 Balas

sy msa mengandung pn mcm ni. cpt sesak nafas. bila mkn gula2 bru ok sikit

3y ago

berapa week sis masa kne mcm tu

Saya time tidur sis.. tiba ii sesak nafas 😭

3y ago

sy x ada la smpai tahap sesak nafas.. cuma kdg2 bila jalan n buat keje sikit jdi penat mcm x cukup nafas..bila rehat semula ok je.. tp doktor plak kata x normal sbb kndungan x smpai 30week lagi

normal sy pon rse cmtu.

iye dear. Normal.

3y ago

terima kasih sis.. sebab bila bgthu doktor, dia cakap x normal sb baru 19week perut x besar lg.. kalau 30week keatas baru normal dia kata..😔

nrmal sis

normal