mual sepanjang hari

hi everyone. sy sedang mengandung 8weeks. sejak dr dapat tahu pregnant smpi skrg , sy dpt mual yg sgt teruk. xlalu nk makan sampai tgk makanan pun rs mcm nk muntah..tp sy paksa juga kadang2 sbb risau xde tenaga. ade x yg blh beri idea apa lg yg blh sy cuba utk atleast dpt makan tanpa rs mual.#mommybuntu

10 Balas

Try makan bubur... sy memula pun sama tak lalu makan. Makan bubur je janji isi perut. Skrg dah 11week hari hari nak spagetti 😂 masih tak lalu makan nasi.