boleh ke tak sapu lotion pada bby?

hi everyone, im curious about rubbing lotion to bby skin, my bby now 4mths 3days.. is it ok to put bby lotion or cologne?

14 Balas

try lotion . if takda alergy reaction you can continue apply to baby . some baby ada alergy so try and error lah mader

5y ago

aah . mcm anak i setahun lebih pernah skli je apply lotion and tak sesuai so i stop apply terus . lagi pun baby skin ni mmg dh soft and wangi so tak perlu sgt . bedak pun i tak apply dh setahun lebih