Asalamualaikum..ibu²..

Esok sy kena serah diri...sebab ada kencing manis mesti bersalin sebelum38 minggu doakan sy ya supaya mudah bersalin...

Asalamualaikum..ibu²..
22 Balas

Semoga dipermudahkan. Doktor bagi masa. Sehari sebelum 38 daftar masuk wad. Esoknya 38 weeks baru start induce. Saya induce ke-2 baru la berjaya. Ada org semua induce tak berjaya so last choice dia mungkin czer mcm kakak saya. Setiap org berbeza yg penting baby keluar dgn selamat.

waalaikumussalam. semoga dipermudahkan urusan puan sepanjang bersalin & berpantang. fikir yang baik² je insyaAllah yang datang pun baik² je.. Allahuakbar. tak sabar kan nak timang baby. due saya bulan 9 nanti 🥰

SemOga d prmudahkn urusan sis nanti ya..saya pn kena serah diri isnin nie sbb da gdm dc juga..semOga Allah lancarkn urusan kita semua ibu² yg bakal bersalin nanti...Aamiin

2y ago

Saya 39 w lbh sis..due 26/7..dOc ckp baby kecil tu yg kena serah diri nanti..smOga kita smua d prmudahkn urusan nanti ya..

waalaikumslm saya 24.7 baru 38 minggu, kena serah diri kat hospital sebab kandungan kembar...Insha Allah semoga dipermudahkan urusan kita semua....aminn

2y ago

semoga lancar bersalin dan mummy and baby sihat🤲❤️

InshaAllah u can do it 🫶🏻 same me lahirkan yang 1st 38mnggu sbb ada gdm . Induce failed takleh normal . So kena czer

in shaa Allah, semoga dipermudahkan urusan bersalin sis ♥️. Semoga baby sihat dan selamat berpantang sis ♥️

wassalam.. amin insyaAllah semoga semuanya dipermudahkan untuk awak dan baby .. keep stronger ya ❤️

waalaikumussalam..aaminn..smoga Allah permudahkan urusan mommy & baby lahir sihat wal'afiat

semoga dipermudahkan. aamiin. saya pun nanti kena serah diri jugak. gdm jugak.

Semoga di permudahkan puan, insha Allah aamiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻