Serah diri esok

Assalamualaikum moms , esk sy dh kena serah diri 39weeks , doakan saya mudah bersalin ya Firstime mom sy , berdebar lah juga Any tips juga untuk sy sebelum bersalin hehe ? 🤭🤭#ingintahu #firstmom

6 Balas

kurang lebih sama Wak,, semoga kita semua di permudahkan urusan kita Aamiin 🤲🏻🤲🏻sya eed 11/9 bila belum bersalin kena serah dirih 11/9 kt hospital semoga sebelum 11/9 dah bersalin lh Aamiin

selawat , tawakkal , minta ampun dkt allah & suami . hehe dan readykan mental selamat bersalin ye awak .

saya pun lagi dua minggu nak bersalin anak kedua rasa tak sabar nak jumpa semoga dipermudahkan urusan awak.

Sy due 13/9…29/8 nie nk kena serah diri ..gdm on ubat…37w3day…doakan saya ye semua…

3w ago

due kita sma la sis...tp sy serah dirik jumaat ni..gdm on ubat jugak 😂

smoga dipermudahkan segala urusan sis² yg bakal melahirkan n baby² kita smua ..Aminnn

Semoga dipermudahkan sis