Due date 19/10 siapa yg sama first mom, on gdm diet kontrol

Belum ada keluar tanda lagi sekarang sudah 38 weeks 🥺 kita nya yg excited nak jumpa, hari2 mimpi bersalin 🥺🥺 doakan saya dan baby , perut kerap mengeras, tapi belum ada tanda.. Baby pun masih aktif 🥺😊 kita nya tak sabar.. Harap2 keluarlah baby sebelum due date ,takut kena induce 🥺🥺ada tak momies2sama due dgn saya.. #firstmom #Sharing_dong_Bund #bantujawab

3 Balas

hi mommies due kita selang sehari ja saya due 20/10 nnt tapi blm ada tanda2 bsalin jgk baby pun masih aktif btl lagi xdduk diam😂 perut kdg2 mengeras saya xdh mslh apa2 pun now tgh tggu ja baby keluar xsabar jumpa baby, btw ni my 2nd baby anak sulung 4tahun dah sekolah tabika dah😁

4h ago

kan, semoga baby keluar sebelum due date 🥺kita first mom.. excited, sebabselalu scan dia sorok2 jantina dia..

Same due 19.10 gdm on dc juga. Second baby🥰 A few weeks ago, Braxton Hicks hadir. Bukaan baru 1cm. Until now belum ada tanda2 lagi🤣 Semoga dipermudahkan urusan bersalin mommies baby nanti🥰

27m ago

semoga dipermudahkan kita semua yg due date bulan 10 nie melahirkan dgn lancar 🙏😊

sama saya , Due 17 , 16 ni kena serah diri sbb gdm on diet . baby masih seronok dlm perut , kite dah excited . kalau bole xnak induce harap dpt bersalin sbb tarikh 🥺🤲

4h ago

kan saya pun sama.. taknak kena induce.. sama2 lah doa semoga baby keluar sebelum due date.. 🥺 semoga lancar dipermudahkan je 🥺