Doakan sy sgt2..takut sgt2 esok

Esok NAK check upt dgn ada appointment doctor...waktu mengandung first baby...dgn skrg rasa sebiji...last period waktu Christmas...Feb 4 pula kluar spotting pink brown..then in between mula sakit belakang then mula perut bloating..pening mual...breast sakit cramp kat belah Kiri bawah abdomen...rasa cam perut duk keras..cam rasa heartbeat... smua ada...semalam pula...X tido x bangun cam half2...Tiba2 satu stick pregnancy muncul depan Mata and Mai dua line terang2 tiba2 hilang stick tu balik..bkn cam mimpi sbb mmg sy bangun duk jaga anak waktu Tu just penat2 baring je la...waktu hamil first pun cam ni juga...last period Bulan 12... spotting Feb 4 then in between check strip buat blood test buat vaginal scan smua Mai negative...but Lepas Tu pi klinik lagi sbb badan X elok test Tu Mai positive then pi hospital check 5 minggu da...waktu check Tu march 2...ni esok Feb 27..harap smua jadi cam last time...then in between suami pula pening muntah..badan penat...kesian suami pula...dua minggu Ni smua org tgk muka kata duk glow...smua symptom ada but sekali Tu check negative...then takut da.. tolong doakan sy byk2 ye ibu2....

1 Balas

alhamdullilah...sudah check harini 5 weeks pregnant...

3y ago

Insha Allah aamiin...semoga sis dikurniakan dgn zuriat yg sihat sejahtera soleh sempurna sejuk Mata memandang Dan putih berseri...