BABY KICKING

esok masuk 20 minggu semalam first time rasa baby kicking yaAllah excited dia , hari ni pun rasa lagi tapi rasa dia halus2 je nanti dah 28 minggu baru rasa kuat kan tak sabarnya? mommy2 semua start rasa pada minggu ke berapa ?

2 Balas

saya dapat rasa masa 15 minggu untuk anak ke 2. anak first dlu rasa dalam minggu 20.anak 2nd ni mungkin sbb da alert. tu yg dpt detect awal pergerakan bayi. hehe.. excitedkan puan...nanti lepas bersalin rindu nak ada baby kicking dalam.perut...

Mula 24 minggu, sbb kulit saya tebal