Minta doa mommy²

esok due date tapi baby masih seronok duduk dalam perut tak ada tanda apa2 lagi . . minta doa dari mommy2 semua semoga urusan saya dipermudahkan . . semoga semua doa yang baik2 berbalik kepada mommy2 serta keluarga . . 🥹

2 Balas

Ya Allah, semoga mudah la awak bersalin sis . Saya dah 26hb kena serah diri . Masih takde tanda juga ni hmm takud

3mo ago

semoga dipermudahkan urusan sis juga . .

insyaAllah semoga Allah permudahkan urusan mommy n bb.Mintak suami solat hajat skali.. insyaAllah