Belum bersalin

esok dah due date tapi masih lagi tak ada tanda tanda nak bersalin and baby pun aktif je dalam perut lagi 😂 puas pujuk dak tecik ni keluar tapi sama je aaa pening dah mama dia taktau nak buat apa dah.

Belum bersalin
11 Balas

Saya due 21 sep lagi 3 hari je lagi tapi baby syok kot dalam perut. Hari hari tertanya tanya bila nak keluar. Anak anak sekalian cepat la keluar mama mommy ibu semua ni tak sabar nak jumpa awak. Semoga semua yang akan bersalin tak lama lagi di berikan kemudahan dan ketenangan untuk bersalin nanti. Sikit lagi fighting!

hahahahha selesa sgt la tu dlm prut ibunye ye🥰 inshaallah tak lama lg kluar lah malaikat kecil tu puan . nti rindu ada gerak2 dlm prut 🤭 anak sya pn dah 2bulan . selamat brpntang nti puan , jgn stres2 tau . makan buah , syuran n protein . luka2 pastikan kering sntiasa tau .

saya pulak 22/9 due..baby asyik mengeras jaa..tapi tak nak kluar lagi..😅selagi tak kluar depan mata selagi tu laa mak dia overthinking mcm2 dalam perut tu😂

7mo ago

sama due lh kita.. saya 2cm dh buka masa 5/9 tpi xde progress pembukaan smpai skang.. 😅kita dh xsabar nk peluk cium baby ni.. mcm2 cara dh buat nk bgi cepat buka.. xmo gak dia pon

saya due 20/9 pon xde tanda2 lagi..suka duduk dalam perut kot😅 19/9 kena serah diri dah sbb gdm on diet,xleh lebih 40weeks..

due kita sama .. 18sept .. tapi tulahh .. baby tanak keluar lagi .. seronok agaknya duk dalam perut 🫣🫣

hi baby, bpe kilo awak nak klua tuuuu.... xsyaba la mami nk tgok awak ni,,,, pat2,, klua tgok luar pulak🤗😘🥰

7mo ago

eh, mama awak

sama la😅sy due 17th tapi baby still seronok dok dalam perut lagi. 22th ni dah kene g serah diri😆

7mo ago

sama 🥹🤣

saya due date 20hb pun masih seronok dalam ni lagi . tak tahu laa bila nak keluar😆

Kita enjoy je 😄😄 saya pun beberapa hari je lagi… p keja mcm besa 😆😆

sama laa kita😂 due 19.9. baby syok lagi duk dlm perut, puah pujuk doh😅