39w6day... Esok dah due date tapi still takde rasa ape2, Takut lebih due😭

Hari ni dah 39w6d, esok dah due, tapi langsung takde tanda atau rasa apa2, ni kalau seminggu lagi tak kluar jga... Kne serah diri lah nampaknyaa.. Org kata induce sakit sgt2, seram pulak dengar.. Ada tak yg ada pengalaman induce? Apa beza dengan normal? Mommy tolong doakan baby kluar cepat ye, risau sgt😔

2 Balas

saya tak sure pasal induce tapi sy bersalin normal vacuum. contraction dtg dulu. sakit yang teramat sakit daripada period pain.

Ye sy pun penah mcm ni .. last2 czer jgk 😌😌 sbab dh tlebih due