toooink

esok 38w baru harini nak mencuba ganilia .. beli by online .. sekali buka botol makk aii busuk nyeee .. besar plak tu .. alahai last choice dah ni .. ermm dugaan apakah ..

toooink
2 Balas

Mmg bau dia busuk ke sis.? Elok ke ubat ni..?? Sbb kawan sy dulu masa mengandung anak pertama dia, dia buat checkup di hospital swasta, pihak hospital bagi ubat ni..katanya bagus.. Kawan sy pon ada suggest kat sy ubat ni masa awal preggy dulu tapi sy x beli pon, suami suruh pergi ke hospital dan biar doc sendiri decide nak bagi ubat apa.. Hehe dan saya dapat ubat obimin mula2 tu, lepas tu tukar ke iberet.. Skrg mkn zincofer plk..

4y ago

mula2 bkak botol memang busuk bau dye.. bila makan nak telan rasa macam telan sbotol ikan bilis.. erm aritu sy hb 9.9 then smalam cek, ngam2 10 bacaan.. mybe lambat sikit kot naik sbb sy mkn sehari sbjik je.. ptot nye 2.. heeheee.. ubat kk sy memang x mkn.. dari zincofer, obimin, iberet, maltofer, semua try da.. 😅😅

Untuk apa ni sis

4y ago

sy makan untuk naik kn hb.. kata nye ni ibu mnyusu kn bby pn boleh consume juga.. xde mslah..