toooink

diarrhea dah 3 hari .. last haritu makan nasi 3x dengan lauk pajeri terung .. then nasi goreng kampung .. sampai ke harini masih diarrhea .. alahai baca2 info diarrhea ni bahaya kalau pregnant .. ermmm mintk ok la pasni .. makan paracil dah .. semalam demam .. ohh junior .. please kuat untuk mama .. muntah pon ade juga .. harap bukan morning sickness dulu datang semula la ~ 25w4d

2 Balas

Kalau cirit birit memang tak senang duduk sis. Dengan perut memulas setiap masa. Semua serba tak kena haih 😭

5y ago

Sama2 😘

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

5y ago

harini pon masih lagi 😪