bsp pagi tinggi

ermm baru 1 st time ni bsp pagi tinggi sedangkan malam td dah puasa 5.5 pula result pagi ni selalu cantik je result around 4.8 - 5.2 ?? 36 week pregnant

4 Balas

Kena tgk makanan makan malam awak ape. Dan pukul berapa awak dinner. Saya kalau ada kena check Bsp, hari sebelum check tu saya memang jaga makan tambah lagi makan malam. Sebab sikit sebanyak, dia akan effect bacaan pagi pukul 8. Kalau awak still control makanan dan pukul berapa makan malam, maknanya dos yg nurse/doc bagi masih xsesuai lagi 😊

Emmm pelik nya.. Nanti cuba buat rujukan by doctor pulak.... Tgok doc cakap apa... Kenapa benda macam ni seluruh Malaysia tak selaras ekkkk

Ok lah tu... Bsp cantik bawah 6.0 bacaan... Siapa cakap 5.5 tu tinggi... Tak tanya nurse ke...

5y ago

iya..bsp awal pagi xbole lebih dari 5.4 hehe tp alhamdulillah doc x bg pun repeat bsp next week..so 2 minggu lg la baru repeat bsp sbb awal pg bole dimaafkan lg yelah mlm dah penat puasa lain la kalau bacaan tggi waktu cek bsp yg tgahari punya hihi

Sama macam saya.. Pagi je yg selalu rosakkan bacaan