Nak tanya ada GDM ke ni?

Result mgtt 1st 5.0, 2nd 7.8 (border) Wpn border nurse suruh buat BSP. Ni result BSP 5.0, 5.2, 4.1 dan 6.6 Based on result ni consider ada GDM ke x? #ingintahu #Gdm

3 Balas

Mgtt mmg kira gdm..sekali kita da ada gdm, dorg akan consider kita gdm smpi bersalin.. tapi nurse & doc akn monitor bsp kita 2minggu sekali… kena la control makan…

Haih sama la kita . Sbelum mnum air gula 3.8 , lps mnum 7.8 borderline . Pasrah jeee

biasa akn jd normal masa bsp...