nak tanya

erm nak tanya . pregnant 16mnggu boleh ka makan minyak kelapa dara ? ada tak effect apa apa dekat baby kalau makan minyak kelapa dara .

1 Balas

Kalau sy. Xmakan. 😅. Sbb vco ni dh jd mcm trend. Smua nk minum. Jd sy guna utk luaran shj. Guna utk buat urutan perineum. Hubby buatkan.

5y ago

Mmg ad khasiat. Sbb tu ad yg ambik. Lain bdan lain org..tp ad kes kulit bwah koyak msa teran. Smpai hmpir hncur. Doc xdpt nk jahit elok.. sbb kulit dia mmbntu jd lmbut msa baby kluar. Tp xkcut balik. jd sy tkut time mkn ok. Time branak jd lain. Btter elak trus. Sis minta pndpat kan. Ni pndpat sy. 😊