terasa

entahlah . bapak sendiri ngate kita gemuk . jatuh kerusi patah sebab kita ni gemuk sgt . kerusi tu kuat je . kita dok layan masak mknn die nak . duduk kerusi patah sebab licin . tak pernah heran pun kita ni pregnnt ? tp kalau ank² lain ditatang tatang puji even bdn naik skli pun . yg dok jaga die, kene kutuk . ikut hati tak nak pun duduk sini tp sebab desakan adik beradik . buat jugak . ikhlaskn hati . tp tah la . betul org kata yg dekat busuk yg jauh wangi .

3 Balas

Mungkin dia nak bergurau kot? Selalu mak ayah ni, dengan anak yg hari2 dia jumpa la dia lagi selesa nak bergurau walau kadang mungkin gurauan dia agak kasar.

kalau saya... saya ckp... entahla..gemuk2 ni anak sape la hai... dh gemuk .. nasib yg gemuk ni jaga..

For me. Tu cara seorang ayah nak berkomunikasi, bergurau dengan anak dia. Dia ngata kita itu ini. Tapi once you takde, dia akan puji you dekat adik beradik lain. Depan you dia puji adik beradik yg lain. Bg sy normal. Sebab ayah ni susah nak tunjukkan syg dia kat anak² dia. 😊

5y ago

tak pun . kami bkn jenis mesra . sllu terasa sbb lebihkn adik beradik lain . tp dgn sy sllu nye tk ambil kesah