Emosi ibu mengandung sangat sensitif. Betul atau buat-buat?
Voice your Opinion
Betul
Buat-buat

11860 respon

54 Balas

jadi lebih berani this time pregnancy..and kdg2 berebut mkanan dgn anak2 😆

tak pernah jd kat diri sendiri, tapi saya percaya ibu mengandung lain boleh jadi emotional

dh cube than pon ttap klua airmate. mlas nk tnjuk dpan suami. nnti die ckp brlakon plak

nak minum air suami sikit, suami xbg pon blh nangis😂

memang betul sangat2 sensitif mudah menangis dan stress 😌

ibu mengandung tak boleh sembunyi dia punya perasaan. mmg akan keluar juga.

rase sensitif sgt.tibe2 blh nangis.lagi2 skrg suami jauh.xblh rye dgn die.

Betul sgt.. Suami balik keje, sakit kepala x tegur kiter pom kiter nangis

emosi bila bab makan. nangis teresak² .. lawak jugak ingat balik.. 🤣

betul sgt2..mcm yg sy alami skrg..stress dan menangis je dr smlm