Nak tanya. Korang yg dah 2nd pregnancy ni dh rasa x pergerakan baby

Eh lupa mention. Maksud sy bila dh masuk 13 weeks ni korg dah dpt rasa x pergerakan baby? Nurse hari tu tnya dh dpt rasa x.. Sy just ckp mcm belum. (sbb knpa sy rasa kalau ada yg gerak2 tu sbb angin lm perut ja..) X sure sgt lagi.. Haha..#ingintahu

13 Balas

anak first Sye tak ingat berapa minggu da dpt rasa 😅tapi alhamdulillah skrg nk masuk yg kedua awal pulak rasa mcm ada sesuatu dalam perut haa , mmg awal sgt Sye rasa , Sye tak igt masa tu berapa minggu dan tak tau pun tgah preggy 1mlm tu tgah baring tgok tv sekali timbul benda bulat dekat sebelah kanan Sye da fikir bukan2 masa tu , haihh ada yg hantar apa2 ke kat aku nii 😅😂mmg Tk terfikir langsung, bila kira2 fikir2 balik dalam bawah 10 mggu mcm tu🤧 alhamdulillah skrg da 17 mggu moga selamat bersalin nanti dn mommy's2 semua