Nak tanya. Korang yg dah 2nd pregnancy ni dh rasa x pergerakan baby

Eh lupa mention. Maksud sy bila dh masuk 13 weeks ni korg dah dpt rasa x pergerakan baby? Nurse hari tu tnya dh dpt rasa x.. Sy just ckp mcm belum. (sbb knpa sy rasa kalau ada yg gerak2 tu sbb angin lm perut ja..) X sure sgt lagi.. Haha..#ingintahu

13 Balas

saya nak masuk 16 weeks pon blom rasa lagi .. rasa angin je ada lah .. second baby jugak .

3y ago

Masa 16w pun sy rsa mcm angin2 juga.. Mungkin baby juga lah tu kan, dia mcm kupu2 dlm tu