Apa kesan sampingan selepas vaksin korang?

Eh betul ke lepas vaksin setiap orang kesan sampingan dia lain-lain ya? 🤒 Especially yang dah lengkap 2 dos tu💉 Korang rasa macam mana pulak lepas dapat vaksin ya? Min nervous nak dapat dos kedua hujung minggu ni 😷

Apa kesan sampingan selepas vaksin korang?
40 Balas

1st dos lengan berasa lenguh smpai 3hari. 2nd dos syukur tkda kesan sampingan 🙏

breakout!! jerawat bernanah banyak betuk tumbuh 😂😂😂 nasib dh okey skrg

alhamdulillah baru 1hr selepas dos 1,cuma rase lenguh2 je setakat ni.

Alhamdulillah mengandung lengkap 2 dose. Sakit tempat cucuk je 24jam

Lenguh@kebas2 je alhamdulilahh harini complete dos 34minggu 1hari

sakit bahu ni xley angkat tgn sblh...adehhh smlm bru vaksin dos1

2nd dose nnti 34weeks, boleh ke ambil klau lebih 33weeks ? 😅

3y ago

Boleh sis.. kawan saya 36 week bru dapat first dos.. hrp dia smpt nak dpt kn 2nd dos sblm bersalin. hehe

Demam sehari & tgn yg disuntik terasa sengal

dos 1 lenguh tgn je,dos 2 demam lak huhuhu

dos 1 demam.. dos 2 alhmdllh ok. sinovac