kesan sampingan selepas vaksin baby

hi, bole share x apa kesan sampingan yang baby kamu kena selepas vaksin?

3 Balas

Alhamdulillah sepanjang anak saya ambil vaksin, satu kali je ada kesan. Bekas cucuk jadi merah dan bengkak sebab nurse salah posisi untuk cucuk. Anak saya dah 2y++. Semua vaksin dalam buku dah selesai. Sekarang ambil vaksin tambahan di swasta pula.

3w ago

Now anak saya ongoing varicella (chicken pox) vaccine. Influenza vaccine ✅🤭

cirit birit n demam