Ibu2 yang bersalin Nov ni, baca labor room je pun dah dup dap dup dap kan..

Edd saya 20 Nov 2019. Malam ni baru lah siap packing barang. Ibu2 lain dah siap awal dah kan..?? Korang semua dah ready ke nak push ni???hehehe

Ibu2 yang bersalin Nov ni, baca labor room je pun dah dup dap dup dap kan..
31 Balas

Sy due bulan 9 xsiap apa lg persiapan....mls nk fikir sgt....

First baby slmat dilahirkan lda 12/11 2019 skrang baby daa 4bulan 5 hri

5y ago

Daa bole daa alhamdulillah cuma skrang dia suka main2 klau ltk suh mniarap dia main psing2 360 drjah hehehe

Due 13/5 tkprepair ape" lgii brg baby pon tkbeli abis lgii .😅

Kena bawak berapa helai ye baju baby ni..ada senarai nye x?😅

Edd saya 10 October satu apa pun belum beli lagi 😅

5y ago

Alhamdulillah...xde alahan. Amalkn pemakanan sihat ye.bykkn mkn buah2an. Spt apple,delima. Klu boleh minum susu amalkn susu kambing. Wildan boleh,lazz pun boleh. Klu ada bajet lebih boleh minum susu kurma 😊.

awal nye dh bt persiapan...jauh lgi bln11 tuuu...

Semoga urusan puan dimudahkan, aaamiin.

Saya due hjg bln 5..brg xhbs beli lg..hehe

Baby sya due 12/11 lhir pun 12/11 hehehe

5y ago

Cntik nma ank mikayla

ingatkan nov 2020 nie 😂😂😅😅