Dup Dap Dup Dap

Kwn due dia 12/6 dh masok labor room.. Due saya 11/6 blom masok lg ? Tgh tggu turn.. Tanda2 pun just sakit pinggang sminggu lebih.. Ngilu kat ari2.. ? Doakan saya supaya cpt bersalin ye ??

28 Balas

Saya due 2/6.. 2 mggu lepas dah kne tahan di wad... hampir2 masuk labor room... alhamdulillah keajaiban berlaku..baby pun steady..then boleh keluar wad balik...neves gila time tuuuu... huhuhu...duk pujuk baby bagi lahir time due date laaa..klo tak baby kne pakai oxygen...Doc la bg twu mcm tu.. xsanggup nk tgok baby pakai oxygen...😭

4y ago

Sama la Kita sisssss

kite due date 5/6😂 xtau lah boleh sambut raya ke tak..barang2 pon xhbis carik lagi nih..huhu..my first baby👶🏻harap semuanya dipermudahkan..aaminn..

Kita due 1/6. Skrg dah 33w 5d. Fuh.. masih cergas sperti biasa. 😅 Blom ada tanda anak ibu nak kluar. Xpa. Kita beraya dulu la k.

4y ago

Saya 2/6.. hehehe

Serius ah due date bln 6 dah masuk labour room?😱 saye due date 20/5 (35w3d). Doakan semoga urusan bersalin saye dipermudahkan

4y ago

🤭

Sy due 22/6...tp skrng jln pn x larat... Kerap sakit ari2 Dan pinggang... Rasa x Sampai due baby kluar ni...

Sy 7/6.. Tulang pelvik je dh rasa sakit sbb bby dah turun.. Semoga kita semua dipermudahkan..

Sme la kite..due 11/6 still belom ad tanda2 lgi..kwn yg due 16/6 dh selamat bsalin..

Da nak bsalin ke sis..?sya due 22/5 blm ada tnda2 lg..sbnrnya tk sabar jumla bby😍

4y ago

Heeeee betol tu..lg2 ank first

Saya due 21/5.. Nervous + x sabar nak bersalin.. First baby

Sya due 9/6 skrg bru 32w,, Kwn awk due 12/6 dah masuk LR?bpe weeks skrg?