Ibu2 yang bersalin Nov ni, baca labor room je pun dah dup dap dup dap kan..

Edd saya 20 Nov 2019. Malam ni baru lah siap packing barang. Ibu2 lain dah siap awal dah kan..?? Korang semua dah ready ke nak push ni???hehehe

Ibu2 yang bersalin Nov ni, baca labor room je pun dah dup dap dup dap kan..
31 Balas

Saya due 13.6. Dah setel packing brg baby. Baju maknya saja blm setel masuk bag. Kemas standby awal sebab time raya tu anytime soon. Takut terberanak awal. Ada sejarah beranak awal.

Ouh no pos tahun lps.. da selamat pon mommy ni melahirkan.. mohon tk diupkan lg ya.. ramai salah fhm kata awal mommy ni sediakan awal 😅..

Samalah,, sy pn edd 14oct, satu apa pn xready lg..husb ckap trlalu awl😅😅😅,sbb thun lpas dh bli tp bby gugur, sedekah kt org...

Awalnya prepare...means skrg ni berapa bulan suda tu...sy due on julai ni, 1 apa pn blm beli lg...😀...apa pun tahniah sis...

Sy pun sdg buat persiapan. Due date bulan 5 ni . Dan sy excited nk g labour room hahah. Ank ke-3 dh pndai dah. Ready dh nk push

Bila baca perkataan push, tetibe teringat brsalin thn lps, push keluar benda lain dlu baru anaknya keluar😅😆😆

boleh share apa yg ada dlm labour room, hospital (1) , hospital (2) . maaf, sy masih newbie 😁

4y ago

okay fhm2 . terima kasih kak

Saya ni menunggu hari. Tapi brg saya pon x packing lg. Huhu.. Bile la mood tu nak dtg

Due june 2020 ..belum prepare apa² lagi.. sempat lagi sebelum puasa ni 😅

Saya bulan September ni satu apa pun x de lagi 🤣 awlnya awk beli

4y ago

Saya pun edd 4september baby first tapi belum ada apa2 lagi barang