Induce Labor

Edd by LMP: Sept. 3 Edd by first UTS: Aug. 31 Schedule for induction tomorrow, 3.5kgs na kasi si baby and over due nadin. 1cm ako nung tuesday, please pray for our safety and normal delivery! God bless us po mga mommy! Go team SEPTEMBER ❤

13 Replies

Godbless sis, ako either for trial of labor or deretso cs na daw. Sana maagapan pa. 3.6kg na din kase si baby e

5y ago

Godbless and goodluck satin sis 😇 sana nga manormal natin 😇 pray lang din talaga 💖

Goodluck, mommy! Praying for you and your little angel ❤🙏

Goodluck momsh...godbless u and ur baby😇🙏

ano po ung trial of labor?

Goodluck and Godbless sis.

Godbless po momshie! 🙏

godbless po😊

God bless po!

God bless

Godbless po.