Rajin-rajin Survey

Dulu sy ingat barang online semua lagi murah dari kedai. Fikiran sy, asal kedai mesti mahal. Tadi sy pergi kedai baby, kat situ jual 2 botol ppsu autumnz ni RM36, online paling murah sy jumpa rm41. So, pengajarannya kena rajin kan diri juga ke kedai, terutama bila sale.

Rajin-rajin Survey
13 Balas

Memang betul! Saya banyak survey shopee lazada, gm klang, parkson, sogo. Last last dalam parkson, sogo juga yang murah. Lagi lagi kain bedung 10helai rm35 brand anakku lagi. Gm klang, shopee lazada tak dapat harga tuh.

P masa baby fair.. mmg murah .. kadang online pun harga mahal.. lg if beli d kedai puas hati😅

Ye la kan.. Dlm otak kte pkr on9 lg sbb die xperlu byr sewa sume😆

Tgk puting dia mcm mn? Sb ank sy mcm2 btl still xleh trma btl

4y ago

X reti nak post gambar dlm komen. Bleh goggle. Rasanya sis kena tukar puting ja, kalau dah ada botol. Pastikan suruh org lain yg bagi, kalau mak bagi biasa anak xmau

Online inc pos kdg jd lagi mahal.. Hahaha

Comelnya botol... Sukernya...

Wowww... Nak botol susu ni

Sy pakai breastpump jenama ni.

4y ago

Bukan yg tu. Sy pakai autumnz bliss G2. Sy baru 3 bulan guna sis. Tak pernah pakai jenama lain so xtau nk kata ok ke x breast pump ni. Setakat ni pakai ok je😊

Eh comel nya botol ni..

Comel je botol ni 😍