Kedai Online Pakaian Atau Barangan Baby Boleh Dipercayai.

Siapa tahu kedai online mana jual baju baby comel dan murah berkualiti? sy dah nk masuk 27weeks tapi tak beli ape ape lagi pakaian baby. Dengan keadaan musim camnie risau nak keluar kans, lgpn mesti kedai tutup. Hehehe. Tq❤️

1 Balas

kedai dh start buka. babyshop comel2 bajunye. kalau online cuba try kedai pilihan shoppe, n tgok reviews previous customer. 27w sy dh lengkap dah keperluan... Alhamdulillah. . sbb nurse dah suruh