Perut buncit vs Babybump

Dulu sebelum pregnant memang dah buncit , sbb gemuk , skrg ni dah pregnant 7week pun xtawu mana baby bumb mana perut buncit . Ada mommy's yang jenis macam saya ke .

22 Balas

Samalah kita, kadang2 suami tegur 'wahh dah besar ek perut' saya cakap balik 'tu buncitlah bukannya baby bump' pastu dia marah saya balik 'terimalah kenyataan yg awak mengandung' hahahahaha tapi mmg betul pun saya macam tak percaya je mengandung 😂😂😂

Sy kurus tp buncit. Confuse jgak sebelum ni sama ada buncit ke baby bump. Dulu buncit masih boleh cover2 utk ramping 🤣 Skrg dah 12w 4d takleh sorok dah. Ai is redha je mana2 pun. Moga2 baby sihat.

Mcm sye jenis gemok perot buncit. Dh masok 7 bulan baru nampak baby bum bkn buncit 😂 kadang2 kalau naik train dorg pon tak tau yg sye ni preggy sbb org nya gemok 😂

We are same..dulu buncit boleh cover skt..bila dh preggy ni takleh cover buncit tu 😂 baby bump belum ada lagi..mostly 3bulan ke atas bru nmpk..

xpe xde bbybump jnji bby sht. Best taw xbawa perot besa2 xsakit bdn. Sy pn cmtu dh 8bulan lebih ni bru start sakit2 bdn perot dh besarr . heee

Biasala tu.. Jgn bbg.. Mmg perut akan mbesar ikut perkembangan baby kelak.. Klu buncit, mgkn perut npk lbh besar sedikit dr biasa..

Perut buncit sy sblm pregnant sama mcm perut buncit sy 3 bulan. Suami pon ckp takde beza.. masuk 4 bulan baru nampak beza.

Sy 68kg mmg gemuk buncit. Baju xl kdg xxl. Preggy pon lbih kurang je org x prasan sngt kalau bru 1st trimester

Mcm sy la tu sis..sy ni jenis chubby sikit..dah nak masuk 7 bulan kandungan ni baru nampak babybump..😊😊

Sya dari bujang lgi mmg perut buncit,tapi kurus..skrg preggy 12mnggu tak tau baby bump ke perut buncit😂