Senggugut lepas bersalin berkurang

Dulu kalau datang bulan mesti terbaring je xbolh buat keje sakit senggugut yang amat woo 😭 lepas beranak ni best pulak . Period xsakit perut pun .. boleh main ngan anak buat keje rumah dgn gembiranya , Alhamdullillah 😛😛 selalunya period moody jekk

3 Balas

alhamdulillah. benarlah kata orang. anak pembawa rezeki. sihat tu pun satu rezeki.

Bestnya… sy berharap gitu, tapi sama senggugutnya utk sy 🥲