Batuk Selsema 37w5d

Dugaan sgt, time dh hjung2 ni bleh batuk brkahak dn selsema.. Bdn dh start dedau.. Energy yg ade ni spttnye sye dh smpn dn brsiap sedia dkt due date ni.. Tpi nk buat mcm mne.. Doakan yer sye kuat...

1 Balas

Sy kene batuk teruk 37weeks+, sy bersalin 38w2d, Masa tu belum recover lg, lama jugak smpy tempoh pantang. Pengalaman sy sakit bhgn rahim masa batuk, at the same time nk jaga luka epidural lagi takut terbuka. Moga sis cpt sembuh ya.