Demam selsema batuk

Hi mommies. Sye demam selsema sakit tekak, hari ke 18 berpantang. Masalahnya skrg ni dlm rumah ni semua tak sihat dh dkt seminggu, tp sye and baby mmg duduk dlm blik je end up berjangkit juga. Kira kami orng last la berjangkit ni, yg lain dlm rumah ni semua dh lps fasa sakit mreka. Hm. Ada ubat tak yg boleh sye beli dkt farmasi untk hilangkan demam batuk selsema sye and baby. Boleh suggest apa2 ubat untk baby boleh guna? Any suggestion or recommend🙏🏼🙏🏼 #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

pergi klinik awk. kena ingt bby bwh 6 bulan tak ada ubat melainkan bawa dia pergi jumpa dktr.