batuk

baby saya bru 19 hari tapi batuk dn selsema .. ibu2 smua ada cara tak utk mengurangkan batuk dan selsema baby ?.. dh prgi klinik tpi doc x bagi ubat just bagi Aqua Maris ..

3 Balas

Assalamualaikum..awak boleh cuba pasang air purifier dirumah..ini sgt membantu utk dptkan udara yg bersih..saya guna untuk anak2 saya..anak saya mmg jenis yg kerap batuk dan selsema..sebulan sekli mesti kena dan lambat sembuh..tapi lepas guna..batuk dan selesema jadi kurang..6bulan baru kena.dan apabila kena cepat sembuh.. Sgt membantu saya recommend kan awk guna air purifier.air purifier yang saya guna jenama coway..boleh matikan virus dan kuman..even molekul kecik pun boleh disedut.. Kalau awak nak tahu lebih lanjut atau nk oder air purifier..boleh wassup saya 0195125785

Yeke...sabar ye..mmg sedih klu bby kita xsihat kan..cuba awk cuba minyak mamz ataupun minyak asmak...pstikan bby dijauhkan dri org yg sakit...mndi lemon...myk bwg putih...cuba ye..inshaAllah...

Boleh ikhtiar guna cfrub balm dari tasneem.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapcfrub