?

due sy 12/1/2020.. tp ade gdm so kena la serah diri 38week.. lg 2,3 hari nk 2020.. blh x sruh dktr tggu smpai 1/1/2020?

4 Balas

Sy pernah minta utk smp betul2 due...tp doc x bg takut ada apa2 msalah nnt....so terpaksa lh induce 38 weeks jgk

Kalau ada gdm.. Mmg Dr. akn suh bersalin awl ke?? Sbb sy pun bru dapat taw gdm...

5y ago

Kalau gdm on ubat ja bersalin 38 weeks.. Kalau setakat kontrol still ikut due..

Try laa mtk kat doc tu.. Ckp nk ank 2020.hehehee.. Alaa 2 3 ari jek kan.. 😍

5y ago

kan.. ala 2,3 hari je pn 🤣🤣

Gdm tu ape eh??

5y ago

Kite pun sama keliru hah@hhaa