Paksa bersalin

Due saya 26/3 tp hari ni sy dah kena paksa bersalin . Patutnya pagi td dah kena admit ward tp sy tk pergi lagi sbb takut 🥲🥲🥲🥲🥲

2 Balas

Paksa bersalin sebab apa sis? Better pergi ja sis nanti jadi apa2 bawa masalah jugak… Benda boleh tanya n slowtalk dengan doctor… apa yang doctor buat semua untuk kebaikan n keselamatan ibu dan baby…

7mo ago

sy pon macam tu , beby xsmpai target berat yang depa nak , mmg akan paksa berslin awal . sy baru 34 week pon tiap2 minggu kena jumpa pakar tgk keadaan beby, kalau berat turun jgk terpaksa kenaa bersalin awal due .. rasa takut plak ..