Due date sptutnya 28/5 22 tp skg dah 40w 3D..mommy² share tips cepat bersalin,takut kena induce 🥲

1 Balas

Kalau pregnancy ibu is a healthy pregnancy, then boleh buat senaman ringan, jalan itik, squatings, bersama dgn suami and of course banyak berjalan. Jangan takut dgn induce semua, I went through my first induction and it went well and great 🥰. Ibu kena selalu trust your body dgn baby. Macam I dulu so excited to get induced sbb I dah 40 weeks 6 days, x sabar nak jumpa baby. Kalau ibu buat proper breathing exercises, ibu boleh tahan sakit or even lupa pasal sakit. Remember induce ni to help you to deliver on time and make sure your baby is born healthy 😍 I ada share gambar, cara-cara nak cepatkan proses bersalin juga tapi jgn buat secara lasak and sometimes semua ni perlukan doctor advise ya.

2y ago

terima kasih bnyak²,,😍😍 semoga saya bersalin normal💪💪