Jom share due date mommies!

Due date saya 4/12/22 ni 🥰 Jom share due date mommies yg lain?? #bantusharing #firstbaby #FTM #firstmom

67 Balas

due date ank ke 3 sy 26/12. tapi kena serah diri 4/12.. doakan sy dipermudahkan bersalin dan sy n baby sihat❤️

Sye 28/12 . Spe mcm due sama sye ikut app ni 35w tapi misi kk kira 34w 🥴 period sye regular je sblm ni xd masalah .

saya due /2/12/22ni blm ada tanda lgi sudah 40week 2day hmm doa kan saya bersalin sblm due sbb tak nk kna induce

Due date saya 6/01/2023 . Tapi gdm mybe awl . Doakan semoga dpermudahkan untuk brsalin nanti ☺️☺️

10/12 second baby. Nervous. Tk ada tanda nk bersalin, baby selesa dlm perut. Semoga dipermudahkan utk semua.

1y ago

Sama due dengan saya 10/12..semoga dipermudahkan urusan awak bersalin nanti

Sya due 5/12 ...tnda2 Blum ada lg cuma sakit perut dgn nafsu mkn dh makin kurang....38w2d hri nie

saya due 1/12/22 hari ni 38minggu6hari esok genap 39minggu , belum ada tanda² lagi ghisauu 😂

Saya due 3/12/22, takde tanda pape lagi 🤭.Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan.. Amiinn

due date sama 4/12 tapi baby dah keluar awal 6/11 36 minggu.. huhuhu sebulan awal dia keluar

2nd baby 8/12/22.. semoga urusan bersalin mommy semua dipermudahkan Allah..amin

1y ago

ni pun ngh sakit kt ari2.. jln skit je sakit 😅