Jom share due date mommies!

Due date saya 4/12/22 ni 🥰 Jom share due date mommies yg lain?? #bantusharing #firstbaby #FTM #firstmom

67 Balas

2nd baby due date sy 31/12/22 .. ade yg sme x dngan tarikh tu .. baby penutupan tahun 2022 😅.. tpi doktor sruh serah diri 7/12/22 nie .. doakan semoga semuanya berjalan lancar .. nervous bila doktor suruh serah diri awal 🥲🥰

1y ago

sis ade masalah dngan HB jgak .. dri awal usia kandungan smpai la sekarang HB still low still duduk di tangga 9 je HB .. hmm 🥲