Jom share due date mommies!

Due date saya 4/12/22 ni 🥰 Jom share due date mommies yg lain?? #bantusharing #firstbaby #FTM #firstmom

67 Balas

due 8/12, docter bg tarikh mcm2, 5/11, 11/11, 18/11, sbb baby x nk bsr dlm perut, masa 36w cuma 2.2kg sepatutnye kena induce tp x jadi,skg dpt tarikh baru 26/11 tak tau dah berapa kilo, kalau kena induce jgk redha sbb dah matang 38w, asyik kena menjawab dg CL je sbb tukar2 tarikh bersalin, moga dipermudahkan