due date

due date ika 3.3.2020 tp ts scan klinik swasta due date 27.3.2020 mana yg betui agak nye..

4 Balas

Scan pada minggu yg sama ke? Sbb due date scan ni ikut tumbesaran baby. Masa sy dlu scan, due date sama dgn tarikh period tu. Tapi next scan, dia lari pulak. Doktor pun risau. Takut tumbesaran anak terbantut sikit dr jadualnya. Sbb tu dalam mesin due date lbih lewat. So doctor suruh scan lgi beberapa mggu. Next scan alhamdulillah dah sama. Xla tepat tarikhnya tapi dalam mggu yg sama juga. Anggaran plus minus 3-5 days.

4y ago

ow hehe..ika scan seminggu lepas scan kat kk biasa