39 weeks belum ada tanda2 nak bersalin

Due date 22/9/2022. Lani dah 39 weeks tapi takde tanda2 langsung. Dah buat macam2 senaman dari 1st trimester sampai dah hujung2 ni macam2 senaman buat tapi sama je takda tanda apapun😅 Risau pun ada tak bersalin lagi dalam pada yang masa excited nak bersalin wlw takut2. Kemarin DR dah bagi tarikh serah diri 21/9. Doakan sy cepat bersalin sebelum due date please 😄

22 Balas

Saya due 16/9...Dah turun darah dengan lendir.. Tapi bukaan baru 1cm..Dktor sruh balik dulu dan monitor dekat rumah sebab tak ada rasa sakit pun.. Macam2 exercise dah duk buat sampai sakit badan2... Tapi masih sama..

2y ago

Ye tahu takpe dah macam2 exercise buat tapi takda tanda langsung. Sakit pun takda langsung. Rasa cam give up dah nak exercise semua tu 😅 Lani berserah je lah apapun