bulan sembilan

due bulan9 ..mummy2 beli apa dah yaa untuk barang baby ngn mummy?? ..saya cuma beli pnyidai baju baby jaa setakat ni .suami dah ajk beli barang baby tapi saya buntu nk beli apa😅

18 Balas

ni barang yg Sy beli. boleh dah slow2 nak beli.

1y ago

wow,banyak jugak awk beli tu..experience dari 1st baby dulu,byak benda yg tak terguna..sy letgo je..tapi kalo mampu & anak 1st ok je tu 😁

Samalah sis due bulan 9 baru beli ampai baju je .. awal bulan 6 baru start beli sikit-2

Ada yg dh book CL tak? 😅 or pernah try CL Najwa Confinement nk survey feedback 😍

due sama. mmg beli sikit2. nanti hujung2 baru beli banyak2. i beli yg kecil2 dlu.

saya pun masih belum beli apa2 .. baru tengok2 barang apa yg sesuai

Sye bru beli napkin n baju 3 helai je. 🙂🙂

Saya due bulan 9 jugak tapi belum beli apa2.

1y ago

sama sis ingat tggu 30week bru nk beli brang 😂

sy belum beli ape2 lg..deu bln 9