DUE BULAN 9

Due bulan depan (9) dah ada yg dah bersalin ke? 😘😘 semakin dekat ni semakin berdebar2 pulak kan🤭

49 Balas

19/9 tp 18hb tu kna ada kt hospital, gdm on diet,. Tk bleh over due. Moga dmudahkn urusan bersalin.. Dah lh scan bru2 ni, 33 weeks, doc ckp uri kt bawah, pp type1, masa 28 weeks, uri kt ats. Confused dan mrisaukn, mggu dpn kna jmpa pakar 0&G. Hrp bln 9, bersalin normal lh.. Aminnn.

4y ago

insyaa Allah nnt baby berpusing semula.. byk gosok2 sambil bercakap dgn baby.. semoga dipermudahkan segala urusan