DUE BULAN 9

Due bulan depan (9) dah ada yg dah bersalin ke? 😘😘 semakin dekat ni semakin berdebar2 pulak kan🤭

49 Balas

19/9 tp 18hb tu kna ada kt hospital, gdm on diet,. Tk bleh over due. Moga dmudahkn urusan bersalin.. Dah lh scan bru2 ni, 33 weeks, doc ckp uri kt bawah, pp type1, masa 28 weeks, uri kt ats. Confused dan mrisaukn, mggu dpn kna jmpa pakar 0&G. Hrp bln 9, bersalin normal lh.. Aminnn.

4y ago

insyaa Allah nnt baby berpusing semula.. byk gosok2 sambil bercakap dgn baby.. semoga dipermudahkan segala urusan

8.9 tp skrg dh dua hari sakit pinggang n blkg.. Sbelh kiri.. Xthu la.. Sakit pinggang biasa ke atau skit tgu brsalin.. Sebb xda, tnda lendir kuar drh kua ke... Skrg tgh dok than sakit.. Semoga sis pon d pmudahkn ye

Edd 8.9, almost there tp day by day makin berdebar pula. Perut mmg selalu sgt dah mengeras tp sakit perut itu belum. Now 36w, should be anytime.huhu. Semoga semuanya baik2 sahaja.

Sy ikutkan edd 5/9 tp sbb sy diabetec dr muda, so dokt kata kene beranak 38w...next week 17/8 nak jmpa dokt, harap baby nak kuar sendiri la..xperlu induce...huh

4y ago

emergency czer..huhu, alhamdulillah..tq sis

1.9, bby dah kerap mengeras & rasa ngilu dkt bawah. Anak 1st kluar on due date. Hehe, smoga dipermudahkan urusan bersalin kita smua 💕

4y ago

dah dekat dah ni.. just stanby je lah ye.. semoga dipermudahkan segala urusan

18/9... perut selalu juga mengeras. bahagian kemaluan pun asyik rasa ngilu je.. semoga semua ibu2 dipermudahkan urusan.. 💖💖

saya 7/9. sekarang ni asyk nak membuang jee. kadang2 rasa saja, membuang nya tak pun. semoga urusan kita semua dipermudahkan.

4y ago

Sama laa dengan saya...asyik nak membuang...tapi kadang x membuang pun...rasa ngilu jer dekat kemaluan...xsmpai 5 minit masuk toilet nkk terkencing balik...due 17/9

sy 5/9... nervousss kan...tp excited jgk...hehe..stkt ni belum ada tanda..tp doc ckp anytime dr skrg sbb baby da kt bawah...

Sy due 08/09...rsa x sabar je nk tggu baby kuar, bdebar2 x ada lg....truja nk masuk wad bersalin ada lh😅😅😅....

Due 4/9/2020 tpi perut dh mengeras2 dh nie,rasa bby dh kat bwh..semoga kita smua dprmudahkn brsalin nnti..Aminn..🥰