Baby masih selesa dalam perut

Due 28/4 ni. Doc dah bagi surat serah diri. Haih. Ada masa seminggu lagi . Baby masih selesa dalam perut. Tak ada tanda2 nak keluar pun 😂 perut je asyik rasa mengeras lepastu pinggang sakit. Haih baby cepat la keluarrr

7 Balas

kita samaaa...due 28hb and baby masih sronok dlm perut..😂 nnt 23hb nie next check up ngn nurse pastu 26hb jumpa doc utk scan klau tak brsalin lagi...tak tau la kne suruh serah diri ke tak..neves nie dah la ank 1st 😁

1mo ago

Sama samaaa hehe. Tp kita last check up 26/4 skali dgn doc scan. Baby still active gerak,cuma bahagian bawah dah slalu ngilu kalau baby mengeras. Hopefully baby keluar sblm kena serah diri

saya due 10/5 tapi dah dapat surat untuk serah diri 15/5 . anak no. 2, hopefully dapat bersalin normal sebab yang sulung czer..

sama laa due kita , smpi skrg tk ada tanda lgi 4/5 tarikh untuk serah diri . semoga urusan kita dipermudahkan ye sis 💜

Sama la due kita baby duk syok lagi lam perut 😂 esk kena g check up kat klinik desa 😅

kita due 18/4 baby tak kluar lagi.. 24/4 ni serah dirii mmg redha laa kita🤣

mcm sy ar, last2 serah diri.still 3cm xda sakit langsung,last2 kena czer

mommy makan sedap sgt tu, tu dia enjoy je dlm tu 😁😁