Baby & perut mengeras

Saya dah dekat 2 hari cirit birit & muntah. Lepastu baby & perut asik mengeras je. Sampai malam tak boleh boleh tidur sebab tak selesa & sakit dekat pinggang. Ni dah okay cirit birit tapi baby & perut masih kerap mengeras. Perlu ke klinik atau perlu tunggu lagi? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Jangan tunggu. Terus pergi. Saya pernah macam ni sebab food poisoning. Saya terus pergi klinik on the first day. Tak tunggu2.