40weeks 4days

Due 19/9 hari tu,tapi doc bagi lagi 1 minggu sebelum kena serah diri kat hospital 25/9 nie..tapi tanda2 belum ada lagi sampai sekarang,risau teramat nie..kalau sebelum 25/9 nie tak bersalin juga terpaksa larh induce hummm??.. Nak tanya pengalaman mommy2 yang pernah kena induce nie,macam mne ye rasanya?dengar2 lgi sakit dripada sakit normal tu..?mintak2 larh baby nie keluar sebelum 25hb nie..takot nak kena induce?..doakan saya dgn baby dipermudahkan segala urusan dengan selamat ye..amiinnn..

2 Balas

Bnyakkan baca ayat Kursi usap perut... Insyaallah.. Smoga Allah permudahkan segala nya.. Aamiin.. Jgn stress.. Zikir bebenyak